Keukenkastjes laten spuiten

U bent uitgekeken op uw huidige keuken die toe is aan een frisse kleur. Wanneer u uw keuken een andere uitstraling wilt geven, maar geen hele nieuwe keuken wilt, kunt u bij Rannet uw keukenkastjes laten spuiten. Wij zijn gespecialiseerd in het spuiten van keukenkastjes. Met onze professionele en jarenlange ervaring helpen wij u graag bij het spuiten van uw keukenkastjes. Zo kunt u weer genieten van een prachtige keuken.

Keukenkastjes in uw gewenste kleur

Wanneer u een bepaalde kleur wenst kunnen wij uw keukenkastjes voorzien van de door u gekozen kleur. Heeft u advies nog bij het uitzoeken van de juiste kleur? Dan helpen wij u daar uiteraard graag bij. U kunt ervoor kiezen om een matte of glanzende kleur afwerking te nemen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om uw folie te vervangen door een gespoten laklaag. Om uw keukenkastjes weer een fris uiterlijk te geven, zorgen we ervoor dat de folie eerst vakkundig verwijderd wordt. Vervolgens worden deze voorbehandeld en en gespoten in de gewenste kleur.

keuken kastjes laten spuiten
keuken kastjes laten spuiten

Werkwijze

We maken graag kennis. U kunt eenvoudig een offerte aanvragen. Op basis van duidelijke foto’s bepalen we samen de juiste kleurbepaling. U kunt de keuken naar eigen smaak bij ons laten spuiten. Wenst u een kleuradvies? Dan helpen wij daar u natuurlijk graag bij. Tijdens onze afspraak kunnen we het spuitwerk samen bekijken. Wanneer we alles hebben besproken maken we de uitvoering concreet en gaan we aan de slag!

Bespaar op uw keuken

Wanneer het niet nodig is om uw hele keuken aan te pakken is het een goede keus om uw keukenkastjes te laten spuiten. Het is namelijk niet nodig om alles te vervangen als bepaalde onderdelen van uw keuken nog goed zijn. Door alleen uw keukenkastjes, ladefrontjes of andere onderdelen aan te pakken bespaart u een hoop kosten. Zo heeft geven wij advies en zorgen wij ervoor dat uw keuken een nieuwe frisse uitstraling krijgt door alleen de keukenkastjes te laten spuiten naar uw smaak.

De voordelen

We noemden al een groot voordeel van het spuiten van uw keukenkastjes. Naast dat het spuitwerk een voordelige keuze is, hebben we nog een aantal voordelen voor u op een rijtje gezet

  • Minder keuze stress aangezien u niet een hele nieuwe keuken hoeft uit te kiezen. Dit scheelt een hoop uitzoekwerk.
  • Wanneer u ervoor kiest om een alleen uw keukenkastjes te laten spuiten voorkomt u een puinhoop.
  • U kunt de keuken naar eigen smaak laten spuiten. De mogelijkheden zijn talloos.
keuken laten spuiten

Specialist in spuitwerk

Wenst u Rannet als keuken spuitwerk specialist in te schakelen voor het spuiten van uw keuken? Wij staan graag voor u klaar om uw keukenkastjes te spuiten. U kunt een afspraak met ons maken door te bellen naar 06 – 34 13 03 84.