Goedkoop keuken opknappen
/ by /   Blog / 0 comments

Goedkoop keuken opknappen? Het kan!

Is uw keuken toe aan vernieuwing? Dit kan op een zeer voordelige manier. Namelijk, het opknappen van uw bestaande keuken in plaats van het aanschaffen van een hele nieuwe keuken. Met een klein budget kan uw keuken in een nieuw jasje worden gestoken. Daarnaast voorkomt u een hoop rotzooi aangezien u niet in een hevige verbouwing hoeft te zitten. We geven u graag meer tips over het goedkoop opknappen van uw huidige keuken.

Keukenkastjes laten spuiten

Wanneer u de keuken gaat opknappen hoeft niet alles worden veranderd. Zo kunt u ervoor kiezen om bepaalde onderdelen van uw keuken te laten spuiten. Denk dan aan het spuiten van keukenkastjes. Het spuiten van keukenkastjes kan al voor een hele vernieuwing zorgen. De keukenkastjes bepalen namelijk voor een groot deel de uitstraling van de keuken. Alleen het vervangen of uw keukenkastjes laten spuiten zorgt al voor een nieuwe look.

Nieuw werkblad

Het nemen van een nieuw werkblad is een goede manier om uw keuken op te knappen. U kunt ervoor kiezen om een houten, kunststof, graniet of marmerlook werkblad te nemen. Met deze investering krijgt uw keuken al snel een hele nieuwe uitstraling. Belangrijk is om goed te kijken naar voor- en nadelen van deze type werkbladen, om erachter te komen wat het beste bij uw keuken past.

Gebruik folie

U wilt goedkoop een keuken opknappen? Door uw lades en keukenkastjes te voorzien van folie kunt u vrij eenvoudig en goedkoop uw keuken een nieuwe uitstraling geven. U kunt ervoor kiezen om dit door een specialist te laten doen of zelf. Om het folie te plaatsen adviseren wij om hier een specialist voor in te schakelen. Mocht u zelf de handen in de mauwen willen steken, dan geven wij graag advies bij het beplakken van de folie.

Een opvallende muur

De muur, een groot oppervlakte van de keuken en dus opvallend. Wanneer u een aanpassing maakt in de muur is dit direct zichtbaar. Hiervoor kunt u ervoor kiezen om een accentmuur te maken. Denk hierbij aan het plaatsen van plakstrips voor op de muur. Naast dat dit eenvoudig is te plaatsen, is het ook een goedkope manier om uw keuken in een nieuw jasje te steken.

Tegels verven

U kunt er ook voor kiezen om de tegels te verven. Zo kunt u boven het werkblad of achter het fornuis de tegels een opvallende kleur geven. Voor het verven van tegels zijn enorm veel mogelijkheden. U kunt alle gewenste kleuren gebruiken en goedkoop op uw tegels verven.

Advies nodig?

Goedkoop uw keuken opknappen? Er is ontzettend veel mogelijk als het gaat om het vernieuwen van uw keuken. Bij Rannet zijn we gespecialiseerd in het vernieuwen van keukens. Ook kunnen wij in de buurt uw keuken renoveren. Zo bieden wij keukenrenovatie in Arnhem en omgeving. Heb je nog vragen? Ons specialisten bieden graag vakkundig advies bij het opknappen van uw keuken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.