Rannet Keukenherstel
Bel ons: +31 (0) 6 34 13 03 84 Email: info@rannet.nl Download brochure
KEUKEN RENOVATIE

Rannet Keukenrenovatie, gaat professioneel te werk met uw keuken. Samen met u kijken we naar de wensen en maken wij een plan van aanpak.

Uw keuken is toe aan onderhoud, reparatie of u heeft eigenlijk zin om de keuken te vervangen of te verbouwen. Een nieuwe keuken plaatsen is relatief duur, terwijl er zat alternatieven zijn om van uw oude keuken iets moois te kunnen maken. Rannet Keukenrenovatie adviseert u graag over deze mogelijkheden.

WIJ ZIJN GOED IN
Renovatie 99%
Reparatie 98%
Reinigen en spuiten 99%
RANNET SPUITWERKEN

Hoe gaan wij precies te werk tijdens een keukenrenovatie?

Om de keukenfrontjes te kunnen spuiten, worden ze eerst losgehaald van het keukenblok. U kunt dit door de specialist laten uitvoeren, maar u kunt dit zelf ook doen. De vaste delen die niet gedemonteerd kunnen worden kunnen wij spuiten in de gewenste kleur op locatie!

Waarna de keukenfronten bij ons in de werkplaats zijn beginnen wij met de voorbewerking, dit kan betekenen schades herstellen en folie indien nodig verwijderen. Hierna zijn ze klaar voor de grondverf en worden ze nogmaals helemaal glad geschuurd voor een strak eindresultaat!

Wanneer dit klaar is, worden de frontjes in de spuitcabine gespoten in de gewenste kleur. Na het spuiten laten we de frontjes drogen. Tenslotte monteren wij ze bij u terug en kunt u weer jaren lang genieten van een prachtig gerenoveerde keuken met een compleet nieuwe uitstraling.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken

WIJ MAKEN UW KEUKEN TOT DE KEUKEN VAN UW DROMEN –

BEL ONS DIRECT VOOR EEN AFSPRAAK +31 (0)6 34 13 03 84