Keukenrenovatie Arnhem

Is uw keuken toe aan renovatie? Het nemen van een nieuwe keuken is vaak een overbodige keuze. Een keukenrenovatie is dan een goede en voordelige optie. U kunt ervoor kiezen om verschillende onderdelen of vaste delen aan te pakken. Rannet biedt professionele keuken renovatie in Arnhem en omgeving.

Specialist in keukenrenovatie

Het renoveren van uw keuken is ons vak. Bij Rannet bieden we de mogelijkheid om uw keuken te renoveren. Samen kijken we hoe we uw keuken het beste kunnen vernieuwen. Uiteraard bepaalt u zelf wat er aan uw keuken moet gebeuren. Daarin geven wij graag deskundig advies. Met kwalitatieve en duurzame materialen zorgen we ervoor dat het project met succes wordt afgerond.

keukenrenovatie arnhem
keukenrenovatie arnhem

Werkwijze

Wanneer u ervoor kiest om uw keuken te renoveren, kunt eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen. Nadat we kennis hebben gemaakt en duidelijkheid hebben over de renovatie van de keuken, maken we de offerte op met een prijsopgave van de renovatie. U bepaalt uiteraard zelf wat er aan uw keuken wordt gerenoveerd.

Samen komen we tot een concrete afspraak om uw keuken te renoveren op locatie en tijd. Wij zorgen ervoor dat de keukenrenovatie snel en vakkundig kan worden uitgevoerd. Zo komen we met de benodigde materialen langs om de keuken op de afgesproken datum te renoveren. Vervolgens gaan we aan de slag met de keukenrenovatie. Met onze professionele werkwijze leveren we de nieuwe keuken aan zoals gewenst. Wij zijn pas tevreden met het resultaat, als u dat ook bent.

Geef uw keuken een nieuwe uitstraling

De keuken, vaak het hart van het huis. Daar wilt natuurlijk van kunnen genieten. Kan uw keuken wel wat vernieuwing gebruiken? Het is mogelijk om uw keuken een nieuw leven te geven zonder daar veel geld voor uit te geven. In plaats van dat er een hele nieuwe keuken in wordt gezet, zorgen we ervoor dat bestaande onderdelen worden vernieuwd. Onze vaklieden voor keukenrenovatie in Arnhem en omgeving helpen u graag bij deze renovatie. Ladefrontjes, keukenlades, keukenbladen en keukenkastjes laten spuiten. Het is allemaal mogelijk.

De voordelen van keukenrenovatie

Uw keuken is toe aan vernieuwing. Toch is het niet altijd nodig om uw hele keuken te vernieuwen. Een keukenrenovatie op maat is dan gewenst. Het doen van een keukenrenovatie brengt velen voordelen met zich mee:

  • Een groot voordeel is dat je met het renoveren van uw keuken een hoop geld bespaart.
  • Keukenrenovatie is minder ingrijpend voor uw keuken en u behoudt de onderdelen. Daarnaast kun u specifieke onderdelen renoveren.
  • Keukenrenovatie verhoogt de waarde van uw woning.
  • U voorkomt een hoop rotzooi ten opzichte van het plaatsen een hele nieuwe keuken. In de meeste gevallen blijven uw leidingen liggen.
keukenrenovatie arnhem

Uw beschadigde keuken herstellen

Wanneer uw keuken verouderd is en onderdelen zijn beschadigd in de jaren is het mogelijk om dit te herstellen. Denk daarbij aan herstellen van uw keukenblad, keukenkastjes, keukendeurtjes of apparatuur. Het vervangen van deze onderdelen is een zeer goede keuze wanneer uw keuken toe is aan vernieuwing. Bij Rannet zijn we gespecialiseerd in het herstellen van uw keuken en zorgen we ervoor dat u geen last meer heeft van krassen of scheuren in uw keuken. Zo hebben we al vele klanten klanten blij gemaakt met keukenrenovatie in Arnhem en omgeving.

Keuken spuiten in een dag

Afhankelijk van de situatie is het mogelijk om uw keuken in een dag over te spuiten. In de meeste gevallen kunnen wij de keuken binnen een dag overspuiten. Voor ons is het belang om vooraf te weten wat de mogelijkheden zijn. Om die reden ontvangen we voorafgaand aan de daadwerkelijke uitvoering van het spuitwerk foto’s of komen we graag langs om een indicatie te geven en uw wensen zo goed mogelijk te bespreken. Naast keukenrenovatie in Arnhem kunnen we u ook in andere omgevingen van dienst zijn en uw keuken tot een mooi resultaat overspuiten naar uw eigen smaak.

Veelgestelde vragen omtrent keukenrenovatie

Wanneer uw keuken toe is aan vernieuwen is het niet altijd nodig om uw gehele keuken te vernieuwen. Uw keuken laten spuiten is een zeer voordelige optie om uw keuken een nieuwe look te geven. Zo kunt u ervoor kiezen om verschillende losse of vaste onderdelen van uw keuken te laten spuiten.

Er worden geen enorme bedragen gevraagd wanneer u ervoor kiest om uw keuken te laten spuiten. De gemiddelde kosten van het spuiten van uw keuken liggen tussen 1000 en 2000 euro. Een standaard keuken inclusief montage en het spuitenvan (hoogglans) vaste delen op locatie ligt rond de 2000 euro. Bij een kleiner project zijn de kosten voor het spuiten van uw keuken rond 1200 euro. Voor meer vragen kunt een vrijblijvende offerte aanvragen.

Er zijn veel soorten manieren om uw keuken in een nieuw jasje te steken. Allereerst is het van belang dat u een eigen stijl kiest. Het is mogelijk om uw frontjes en keukenkastjes laten spuiten. Verder kunt u een hoop verschil maken door verschillende onderdelen te vervangen waaronder de kraan en apparatuur. Ook kunt uw ervoor kiezen om uw tegels om het aanrechtblad te vervangen.

Specialist in keukenrenovatie

Keukenrenovatie in Arnhem? Dan bent u bij Rannet aan het juiste adres! Wij zijn specialist in keukenrenovatie. Met onze vakkundigheid en ervaring staan graag voor u klaar. U kunt een afspraak met ons maken door te bellen naar 06 – 34 13 03 84. Of u kunt ons gerust een berichtje sturen.