Keukenblad vervangen bestaande keuken

Het keukenblad is het een van het belangrijkste onderdeel van uw keuken. Daarnaast wordt een keukenblad vaak gebruikt waardoor het snel kan slijten en verouderen. Is sommige gevallen zijn de gebruikssporen ook niet meer goed weg te krijgen. Om die reden is het keukenblad vervangen van uw bestaande keuken gewenst. Door uw keukenblad te vervangen zorgt u ervoor dat uw keuken weer een nieuwe uitstraling krijgt.

Keukenblad op maat

Keukenbladen zijn erg populair en verkrijgbaar in verschillende soorten. Zo kunt u voor materiaal kiezen als beton, graniet of composiet. Elk van deze soorten materiaal heeft zijn eigen uitstraling. Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste materiaal van uw aanrechtblad dat past bij de uitstraling van uw bestaande keuken.

  • Beton: strak en industrieel uiterlijk
  • Graniet: lux, duurzaam en strak
  • Composiet: modern en zeer sterk

Natuurlijk is elke keuken anders en daarom is het van belang dat er maatwerk wordt geleverd bij het vervangen van uw keukenblad voor uw bestaande keuken. Om die reden komen wij langs om de juiste afmetingen te meten. Zo zorgen we voor het juiste aanrechtblad om uw keuken in een nieuw jasje te steken. Uw gehele keuken laten spuiten? Bij Rannet bieden wij de mogelijkheid om uw keuken volledig over te spuiten voor een nieuwe uistraling.

Keukenblad vervangen bestaande keuken
Keukenblad vervangen bestaande keuken

Keukenblad repareren

In plaats van uw hele keukenblad te vervangen kunnen we uw keukenblad repareren. Zo zorgen we ervoor dat bestaande krassen, scheuren of andere schades worden hersteld. Dit doen we met producten van hoogwaardige kwaliteit. Onze experts komen graag langs om de schade op te meten. Om de schade te herstellen zullen we eerst de loszittende onderdelen verwijderen om de schade te frezen. Vervolgens zullen we de schades herstellen tot een glanzend en stralend resultaat. Of het nou gaat om kleine of grote schades, voor Rannet is elk soort materiaal te repareren. Wij zijn gespecialiseerd in keuken renovatie in Arnhem en omgeving en hebben als vele klanten blij gemaakt met het renoveren van keukens.

Redenen om uw keukenblad te repareren inplaats van vervangen

Wanneer uw keukenblad toe is aan vervanging kunt u ervoor kiezen om dit te repareren inplaats van vervangen. Het repareren van uw keukenblad brengt de volgende voordelen met zich mee:

  • Het repareren van uw keukenblad gaat sneller dan vervangen.
  • Repareren is voordeliger en dus een financieel gunstigere keuze
  • Repareren bespaart CO2 uitstoot en is dus beter voor het milieu
keuken laten spuiten

Specialist in spuitwerk

Wenst u Rannet als keuken spuitwerk specialist in te schakelen voor het spuiten van uw keuken? Wij staan graag voor u klaar om uw keukenkastjes te spuiten. U kunt een afspraak met ons maken door te bellen naar 06 – 34 13 03 84.