Kleine keuken renoveren
/ by /   Blog / 0 comments

Kleine keuken renoveren: onze tips

We zien vaak dat de keuze wordt gemaakt voor een kleine keuken aangezien men meer ruimte overhoudt in de huis. Ook krijgen we de vraag of we een kleine keuken kunnen renoveren. Dit om toch optimaal te genieten van de ruimte in de keuken. Is uw kleine keuken toe aan een opknapbeurt? Dan hebben we een aantal handige tips voor je.

Maak gebruik van de hoogte

Het voordeel van een kleine keuken renoveren is dat er over het algemeen minder budget nodig is dan bij de renovatie van een grote keuken. Dit komt omdat er nou eenmaal minder (grote) onderdelen aanwezig zijn. Om de ruimte van uw keuken optimaal te benutten. Vaak lopen de keukenkastjes niet door tot het plafond. Zo kunt u gebruik maken van de hoogte door hangkasten tot het plafond door te laten lopen en de keuken. Op die manier creëert u een stuk maar ruimte. Hierbij adviseren wij keukenkastjes boven te plaatsen die minder frequent in gebruik zijn.

Zorg voor meer ruimte

Voordat uw kleine keuken gerenoveerd wordt is het goed om te kijken hoe de ruimte het beste benut kan worden. Voor de renovatie houdt u er rekening mee dat u niet teveel apparatuur in de keuken hoeft te plaatsen. Zo voorkomt u een bomvolle keuken. Daarnaast kijkt u hoeveel bergruimte er nodig is. Zo weet u precies of er wijzigen plaats moeten vinden bij het plaatsen van keukenkastjes. Uiteraard kijkt u ook naar onderdelen als koelkast en vaatwasser. Wellicht kunt u ervoor kiezen om dit op een andere plek buiten de keuken te plaatsen om zo meer ruimte te creëren. Om een overvolle keuken te voorkomen zorgt u ervoor dat er niet teveel spullen zijn waarmee de keuken wordt volgepropt. Hoe minder u propt, des te ruimer te keuken oogt en aanvoelt.

Benut de voordelen van de renovatie

Wanneer u een kleine keuken gaat renoveren kunt u slim gebruik maken van de voordelen. Bij Rannet profiteert u van de volgende voordelen:

  • Lagere prijs dan een grote of nieuwe keuken
  • Renovatie in zeer korte tijd
  • Eenvoudige montage
  • Professioneel maatwerk
  • Uw kleine keuken renoveren naar eigen smaak
  • Persoonlijk en vakkundig advies

Specialist in keuken renovatie

Bij Rannet zijn we gespecialiseerd in de renovatie van kleine keukens. Samen bepalen we hoe we uw keuken weer een nieuwe en frisse uitstraling gaan geven. Zo kunnen wij uw keuken overspuiten naar eigen smaak. Naast we alles naar uw wens kunnen renoveren, geven we graag een advies op maat. Wilt u weer genieten van een uw keuken? De specialisten van Rannet staan klaar om u te helpen. Stuur ons een berichtje of neem direct contact op via 06 – 34 13 03 84.