Wat kost een keuken spuiten
/ by /   Blog / 0 comments

Wat kost een keuken spuiten?

Er zijn verschillende redenen om uw keuken te laten spuiten. Een van de meest voorkomende redenen is dat het veel meer bespaart dan de keuze voor hele nieuwe keuken. De kosten van het spuiten van een keuken zijn afhankelijk van een aantal verschillende factoren. Maar wat kost een keuken spuiten? We geven u graag meer inzicht de kosten.

Kosten voor keuken spuiten

Wanneer u kiest voor het spuiten van uw keuken hoeven daar geen enorme bedragen voor gevraagd worden. De keuze voor een keukenrenovatie is over het algemeen een stuk voordeliger. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden voor het spuiten van uw keuken. Dit zorgt ervoor dat prijzen kunnen variƫren.

Een specialist adviseert over de kleuren, afwerking en zorgt dat het project keurig wordt afgerond met de juiste materialen. Maar wat kost een keuken spuiten bij een specialist? De gemiddelde kosten van het spuiten van uw keuken liggen tussen 1000 en 2000 euro. Een standaard keuken inclusief montage en het spuitenvan (hoogglans) vaste delen op locatie ligt rond de 2000 euro. Bij een kleiner project zijn de kosten voor het spuiten van uw keuken rond 1200 euro.

De prijsbepaling

De prijs van het spuiten van uw keuken zijn afhankelijk van een aantal verschillende factoren. Deze factoren bepalen uiteindelijk de prijs.

Gebruik van materialen

Door uw huidige keuken te laten spuiten kunt u hier een nieuwe look en feel aan geven. Uiteraard bepaalt u zelf welke onderdelen er gespoten moeten worden in een gewenste kleur. Denk daarbij aan frontjes, vaste onderdelen en keukenkastjes laten spuiten. Zo kunt uw eigen stijl en kleur bepalen bij het spuiten van de gewenste onderdelen. Hoe meer onderdelen er gespoten moeten worden, des te hoger de kosten voor het spuitwerk.

Soort spuitwerk

De verfsoort is een belangrijk aspect bij het spuiten van uw keuken. Zo kunt u kiezen hoogglans, semi hoogglans en mat. Over het algmeneen is de keuze voor hoogglans duurder dan de optie voor mat.

Combinatie van project

Uw keuken is vaak het hart van uw woning. Het is daarom ook belanrijk dat de keuken een beleving meegeeft. Wanneer bepaalde onderdelen van uw keuken zijn gespoten, kan het voorkomen dat de kleur van de muren en het plafond afwijken. Om een mooi resultaat neer te zetten kunnen de kleuren op elkaar worden afgestemd. Zo is het mogelijk om met dezelfde verf de muren of het plafond mooi af te werken. Deze combinaties brengen meer kosten met zich mee. Afhankelijk van de grootte van het plafond, muren, deuren of kozijnen zijn de kosten voor het spuitwerk opgebouwd.

Specialist in keukenrenovatie

Uw keuken laten spuiten? Dan bent u bij Rannet aan het goede adres. Wij zijn in staat om uw keuken volledig over te spuiten. De kleur die wij gebruiken bepaalt u helemaal zelf. U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen voor het spuiten van uw keuken. Ook kunt u direct contact opnemen via 06 – 34 13 03 84.